Investeren.

Huurfonds realiseert huurwoning projecten in de regio West-Brabant en Zeeland.
De selectie van projecten vindt plaats op basis van meerdere criteria: prijs, locatie, verhuurbaarheid, en ontwerp. Het zijn kleinschalige projecten met grondgebonden eengezinswoningen. Het doel is een stabiele en duurzame investering te realiseren met oog voor de woonwensen van de huurders.
De woningen waarin Huurfonds investeert zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Ze voldoen aan een hoge standaard voor bouwkwaliteit en energieverbruik.

Voor de financiering van de projecten maakt Huurfonds gebruik van beleggers.
Zij brengen de investeringsbedragen bijeen en verkrijgen daarvoor zekerheid op een stabiel rendement voor langere termijn. Een solide investering in kwalitatief goede woningen met een stabiele huurstroom en een zekere marktwaarde.

Huurfonds “West-Brabant Zeeland” heeft tot nu toe projecten gerealiseerd in Kapelle, Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Lage Zwaluwe, Wernhout, Kruiningen en Meliskerke.

Meer informatie over investeren in de projecten van Huurfonds?
Vraag hier informatie aan.


Flex Vastgoed
Korenbloem 39
4421 MH Kapelle

Telefoon: 0113 – 330 630
E-mail: info@flex-vastgoed.nl

Memorandum

Het Memorandum is alleen beschikbaar voor bekende investeerders van Huurfonds.

Overzicht van alle huurfonds projecten.

Hieronder vindt u de projecten van het Huurfonds.

Via onze Facebookpagina worden regelmatig updates geplaatst.

Kruiningen – Eenhoorn

Kruiningen – Eenhoorn

Begane grond:U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. In het midden van de woning is de trap...

Wernhout – Potgieter 7, 9 en 13

Wernhout – Potgieter 7, 9 en 13

De woningen zijn gelegen in het nieuwbouwplan Dahliakwartier aan de Noord-West zijde van Wernhout. Door de gunstige ligging nabij Zundert biedt wonen in Wernhout een groene woonomgeving, maar zijn alle faciliteiten op steenworp afstand te vinden.

Lage Zwaluwe – Lint 30, 32, 34 en 36

Lage Zwaluwe – Lint 30, 32, 34 en 36

De woningen zijn gelegen in de 2e fase van het nieuwbouwplan De Repel. Door de gunstige ligging biedt wonen in Lage Zwaluwe een groene woonomgeving, en zijn alle faciliteiten binnen het dorp aanwezig.

Kapelle – Zuidhoek

Kapelle – Zuidhoek

Aan de Torteltuin 40 t/m 54 in de Zuidhoek te Kapelle zijn deze fraai vormgegeven huurwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat in een nieuw ontwikkelde wijk.

Steenbergen – Westdam

Steenbergen – Westdam

Aan de Westdam in Steenbergen zijn, in het centrum en op steenworp afstand van de haven, deze functionele huurwoningen gerealiseerd. Huurfonds Steenbergen heeft 4 woningen aangekocht voor de verhuur.

Tholen – Stadszicht II

Tholen – Stadszicht II

In Tholen zijn, aan de Burgemeester Van Stapelestraat 1 t/m 11, deze functionele huurwoningen gerealiseerd. Huurfonds Tholen heeft deze 6 woningen aangekocht voor de verhuur.

Roosendaal – Plein 40

Roosendaal – Plein 40

In Roosendaal zijn, aan de Burg. Schoonheijtstraat (Plein40), deze functionele huurwoningen gerealiseerd. Huurfonds Roosendaal heeft 3 woningen aangekocht voor de verhuur.