Steenbergen – Westdam

GEREALISEERD:

In het centrum van Steenbergen, op loopafstand van de haven, heeft Maas-Jacobs uit Zundert een nieuw plan gerealiseerd. De locatie van het voormalige Stadskantoor, biedt ruimte voor 7 rijwoningen in een stijlvolle setting.

De uitstekend gelegen rijwoningen beschikken over een functionele plattegrond. Zo biedt de ruime begane grond alle vrijheid van indeling.

Op de eerste verdieping zijn drie comfortabele slaapkamers gelegen. Een geheel afgewerkte badkamer en vaste trap naar de zolder maken deze verdieping compleet. De zolder biedt zelfs nog de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het keukengedeelte voorzien van een schitterende, zeer royale keuken met inbouwapparatuur. In het midden van de woning is de trap naar de verdieping met daaronder een practische kastruimte. Aan de achterzijde is een tuingerichte woonkamer gesitueerd met een deur naar de tuin. Alle wanden worden ‘behangklaar’ opgeleverd. In de tuin is de bestrating aangelegd en ook een buitenberging is voorzien.

1e Verdieping:
Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek. Sanitair van Sphinx en kranen van Hans Grohe.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de riante zolderverdieping. Op de overloop zijn de mechanische ventilatie en de cv-ketel geplaatst. Daarnaast zijn daar de aansluitingen voor een wasmachine gemaakt. Door de standaard plaatsing van een Velux dakvenster kan eventueel een extra bruikbare ruimte worden gemaakt.

Plattegrond hoekwoningen

Plattegrond tussenwoningen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 oktober 2017