Roosendaal – Plein 40

GEREALISEERD:

Situatie

De huisnummers 13, 15 en 27 worden verhuurd via Huurfonds. Momenteel zijn deze allemaal verhuurd. Schrijf u in voor de wachtlijst, of kijk bij onze andere projecten.

Algemeen

Wonen in het centrum van Roosendaal. Plein40 is uitstekend gelegen met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand: pakt u de trein naar Antwerpen of Amsterdam, gaat u shoppen in de binnenstad of in het Rosada Fashion Outlet Center of drinkt u een drankje in een van de gezellige cafés aan de Kade of op de Oude Markt? Het kan allemaal!
Bovendien bent u zo op de A58 naar Breda of de A17 richting Rotterdam.

De eengezinswoningen bieden een ultiem gevoel van woongenot. Dit vertaalt zich in een tuin met perfecte zonoriëntatie en een ruime begane grond met complete keuken. Op de eerste verdieping zijn drie comfortabele slaapkamers gelegen. Een geheel afgewerkte badkamer en vaste trap naar de zolder maken deze verdieping compleet.
De zolder heeft bij de tussenwoningen zelfs al een complete 4e slaapkamer.

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het keukengedeelte voorzien van een schitterende, zeer royale keuken met inbouwapparatuur. In het midden van de woning is de trap naar de verdieping met daaronder een practische kastruimte. Aan de achterzijde is een tuingerichte woonkamer gesitueerd met een deur naar de tuin. Alle wanden worden ‘behangklaar’ opgeleverd. In de tuin is de bestrating aangelegd en ook een buitenberging is voorzien.

1e Verdieping:
Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek.
Sanitair van Sphinx en kranen van Hans Grohe.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de riante zolderverdieping. Op de overloop zijn de mechanische ventilatie en de cv-ketel geplaatst. Daarnaast zijn daar de aansluitingen voor een wasmachine gemaakt. Bij de tussenwoningen is op deze zolder reeds een 4e slaapkamer met Velux dakvenster gerealiseerd.

Plattegrond tussenwoningen

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 oktober 2017