Tholen – Stadszicht II

GEREALISEERD:

Algemeen
Tholen heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op een uitgekiende combinatie van wonen, werken, winkelen, recreëren en uitgaan. Hier geniet men van de jachthaven, de restaurantjes, de winkeltjes, de historische kern, het middeleeuwse stratenpatroon en de monumentale gebouwen rondom de Botermarkt. Maar ook op andere gebieden is Tholen economisch vitaal. Dat zorgt voor groei en vraagt om moderne uitbreidingsgebieden. Stadszicht II is zo’n nieuwe wijk in Tholen: eigentijds, groen en ruim opgezet. De centrale ligging maakt het allemaal nog eens extra aantrekkelijk. Steden als Goes, Bergen op Zoom, Antwerpen en Rotterdam zijn eenvoudig bereikbaar vanuit Tholen. Via de A4 of de A58 bent u in no time op uw plaats van bestemming. Tholen, waar anders?

De uitstekend gelegen rijwoningen beschikken over een functionele plattegrond. Zo biedt de ruime begane grond alle vrijheid van indeling.

Op de eerste verdieping zijn drie comfortabele slaapkamers gelegen. Een geheel afgewerkte badkamer en vaste trap naar de zolder maken deze verdieping compleet.

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast, garderoberuimte en trap naar de verdieping. Verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het keukengedeelte voorzien van een schitterende, zeer royale keuken met inbouwapparatuur. Onder de trap naar de verdieping bevindt zich een praktische kastruimte. Aan de achterzijde is een tuingerichte woonkamer gesitueerd met een deur naar de tuin. Alle wanden worden ‘behangklaar’ opgeleverd. In de tuin is de bestrating aangelegd en ook een buitenberging is voorzien.

1e Verdieping:
Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek.
Sanitair van Sphinx en kranen van Hans Grohe.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de riante zolderverdieping. Hier zijn in de technische ruimte de mechanische ventilatie en de cv-ketel geplaatst. Ook de wasmachine aansluitingen zijn hier gemaakt. Wat rest is een mooie bruikbare ruimte.

Plattegronden

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 oktober 2017