Kruiningen – Eenhoorn

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. In het midden van de woning is de trap naar de verdieping met daaronder een praktische kastruimte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de royale woonkeuken, voorzien van een strakke royale keuken met inbouwapparatuur en de deur naar de diepe achtertuin. In de tuin is de bestrating aangelegd en ook een buitenberging is voorzien.

1e Verdieping:
Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek. Sanitair van Sphinx en kranen van Grohe.

2e Verdieping:
De vaste trap naar de zolder met de CV-ketel, MV-box en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Tevens wordt hier nog een extra hobbykamer met velux-dakvenster gerealiseerd.

Plattegronden

 

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

4 februari 2019