DJ Blomstraat 23

4416 CV KRUININGEN
990 / Maand excl.
Verhuurd
Ingangsdatum: 01-07-2021 Uitvoering: Deels gestoffeerd Oppervlakte: 107 m² Slaapkamers: 3
This property is currently not available.

Deze in 2018 opgeleverde hoekwoning (rechts) ligt in een prima woonwijk van Kruiningen. De indeling is als volgt.

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. In het midden van de woning is de trap naar de verdieping met daaronder een praktische kastruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tuingerichte keuken met inbouwapparatuur en deur naar de tuin. In de tuin is de bestrating aangelegd en ook een buitenberging is voorzien.

1e Verdieping:

Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een netjes afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een handdoekradiator, een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de riante zolderverdieping. Daar bevindt zicht de CV- en MV opstelling en zijn ook de de aansluitingen voor een wasmachine gemaakt.

PLATTEGRONDEN:

Ingangsdatum: 01-07-2021 Huurperiode: min. 1 jaar Totale huur: 990 p/mnd Huur kaal: 990 p/mnd Gas/Water/Electra: door huurder p/mnd Borgsom vanaf: 2 maanden huur Uitvoering: Deels gestoffeerd Aantal kamers: 4 Slaapkamers: 3 Toiletten: 2 Oppervlakte: 107 m² Tuin: Oosten

Torteltuin 54 (hoek)

4421 TE Kapelle
995 / Maand excl.
Verhuurd
Ingangsdatum: 1 april 2021 (in overleg) Uitvoering: Deels gestoffeerd Oppervlakte: 108 m² Slaapkamers: 3
This property is currently not available.

Algemeen:
Aan de Torteltuin 40 t/m 54 in de Zuidhoek te Kapelle zijn in 2015 deze fraai vormgegeven huurwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonstraat in een nieuwe woonwijk. Vlak voor de deur ligt een plein en de 11,5 meter diepe achtertuinen zijn op het Zuiden gelegen. Op en top genieten dus. De woning is voorzien van 3 fraaie slaapkamers op de 1e verdieping en een vaste trap naar de riante zolder met eventueel mogelijkheid voor 4e slaapkamer.

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje, de vaste trapopgang en de deur naar de woonkamer. Aan de voorzijde is het keukengedeelte voorzien van een schitterende, zeer royale keuken met inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is een tuingerichte woonkamer gesitueerd met een deur naar de tuin.

1e Verdieping:
Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek. Sanitair van Sphinx en kranen van Hans Grohe.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de riante zolderverdieping. Op de overloop zijn de mechanische ventilatie en de cv-ketel geplaatst. Daarnaast zijn de aansluitingen voor een wasmachine en een (condens)droger gemaakt.

Plattegrond hoekwoning:

Ingangsdatum: 1 april 2021 (in overleg) Huurperiode: min. 1 jaar Totale huur: 1.010 p/mnd Huur kaal: 995 p/mnd Servicekosten: 15 Borgsom vanaf: 1.990 Uitvoering: Deels gestoffeerd Aantal kamers: 5 Slaapkamers: 3 Toiletten: 2 Oppervlakte: 108 m² Tuin: Zuiden