DJ Blomstraat 23

4416 CV KRUININGEN
990 / Maand excl.
Verhuurd
Ingangsdatum: 01-07-2021 Uitvoering: Deels gestoffeerd Oppervlakte: 107 m² Slaapkamers: 3
This property is currently not available.

Deze in 2018 opgeleverde hoekwoning (rechts) ligt in een prima woonwijk van Kruiningen. De indeling is als volgt.

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. In het midden van de woning is de trap naar de verdieping met daaronder een praktische kastruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tuingerichte keuken met inbouwapparatuur en deur naar de tuin. In de tuin is de bestrating aangelegd en ook een buitenberging is voorzien.

1e Verdieping:

Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een netjes afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een handdoekradiator, een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de riante zolderverdieping. Daar bevindt zicht de CV- en MV opstelling en zijn ook de de aansluitingen voor een wasmachine gemaakt.

PLATTEGRONDEN:

Ingangsdatum: 01-07-2021 Huurperiode: min. 1 jaar Totale huur: 990 p/mnd Huur kaal: 990 p/mnd Gas/Water/Electra: door huurder p/mnd Borgsom vanaf: 2 maanden huur Uitvoering: Deels gestoffeerd Aantal kamers: 4 Slaapkamers: 3 Toiletten: 2 Oppervlakte: 107 m² Tuin: Oosten

Eenhoorn 12

4416 HE Kruiningen
885 / Maand excl.
Verhuurd
Ingangsdatum: 01-10-2020 Uitvoering: Deels gestoffeerd Oppervlakte: 106 m² Slaapkamers: 4
This property is currently not available.

Deze in 2019 opgeleverde woningen liggen in de nieuwbouwwijk Veerhaven te Kruiningen. De indeling is als volgt.

Begane grond:
U komt binnen in de royale hal/entree met daarin de meterkast en garderoberuimte, verder het toilet met wandcloset en fonteintje en de deur naar de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich het tuingerichte eetgedeelte voorzien van een schitterende keuken met inbouwapparatuur en een deur naar de tuin. In het midden van de woning is de trap naar de verdieping met daaronder een praktische kastruimte. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd. In de tuin is de bestrating aangelegd en ook een buitenberging is voorzien.

1e Verdieping:

Via de centrale overloop heeft u toegang tot maar liefst 3 heerlijke slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een wastafel met spiegel, een 2e wandcloset en een heerlijke douchehoek. Sanitair van Sphinx en kranen van Grohe.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereikt u de riante zolderverdieping. Op de overloop zijn de mechanische ventilatie en de cv-ketel geplaatst. Daarnaast zijn de aansluitingen voor een wasmachine en een (condens)droger gemaakt. Tenslotte treft u hier de 4e slaapkamer met velux dakraam aan.

Plattegronden:

Ingangsdatum: 01-10-2020 Huurperiode: min. 1 jaar Totale huur: 900 p/mnd Huur kaal: 885 p/mnd Servicekosten: 15 Borgsom vanaf: 1.800 Nieuwbouw: Ja Uitvoering: Deels gestoffeerd Aantal kamers: 5 Slaapkamers: 4 Toiletten: 2 Oppervlakte: 106 m² Tuin: Noord-Oosten